Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Austrått A/S sine nettsteder. Austrått AS (org. no. 997 063 112) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene:austraatt.net, austraatt.no, ocdf.no og bygdadagene.no

Personopplysninger som behandles

Infotjenester samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.


Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Navn/Firmanavn på kontaktperson ved forespørsler eller bestillinger av våre produkter.
  • Kontaktperson
  • Adresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Teknisk informasjon om din forbindelse ved bestilling.

Hvordan informasjon innhentes?

Austrått A/S samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • Forhåndsbestilling av produkte
  • Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
  • Ved påmeldinger

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og respondere for våre tjenester

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema blir sendt som en epost til daglig leder samt lagret i en teknisklogg for skjemaet.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@austraatt.no.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Austrått AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

post@austraatt.no
Austrått AS, Hedvig Lindenows gate 6 7130 BREKSTAD

Vi benytter one.com som dataprosessor og må henvise til deres personvern policy for hvordan de behandler metadata ved ditt besøk på våre nettsider.

Du kan finne denne her:

https://www.one.com/no/info/personvernpolitikk