Ørland Country & Dansefestival 28-30 juni 2018
Ørland Country & Dansefestival 28-30 juni 2019

På Låven

For åttende gang ønsker vi velkommen til Ørland Country & Dansefestival på Austrått.

I 2019 har vi flyttet festivalen til 28-30 juni. Vi beholder scene og dansegulvet opp på LÅVEN. Dette betyr en mer intim opplevelse og sette om mulig en enda finere ramme for festivalen. Det betyr at vi nå rigger låven, og blir der. På låven blir det fullt trøkk  både fredag, lørdag, og langt inn i søndagsnatta. Det betyr også at vi kan garantere «godt og varmt vær», da hele festivalen er under tak.

Vi har sitteplasser ved bord til ca 500 personer, og likevel et stort nok dansegulv, dette blir meget bra. I tillegg vil det tradisjonelle teltet bli satt opp like ved låvebrua.

Med et spennende festivalprogram, flotte campfasiliteter, godt miljø, god mat og drikke og ikke minst «godværsgaranti» på låven, håper vi at mange vil delta på festivalen sammen med oss.

Den vakre arenaen på Austrått Gård vil være innbydende som alltid, og klar for sommerens vakreste eventyr ved bredden av Trondheimsfjorden, med alt spennende som Austrått og Ørland kan by på. Sett av datoen og framsnakk festivalen i deres nettverk. Sjekk ut vår facebookside og hjemmeside for store og små oppdateringer. Og ikke minst……sikre deg billett ved forhåndskjøp av festivalpass.

Velkommen til festival i 2019.

Festivalen har 18 års aldersgrense.