Vi er stolte over å kunne presentere årets LineUp!
HARLEKIN
RUNERUDBERGBAND
CONTRAZT
BRANSON
CALLINAZ
HOLIDAYS
DÆNSEBÆNDET
THE HUSBANDS


 

HARLEKIN

HARLEKIN
HARLEKIN spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni – 3 juli 2016

HARLEKIN er et tøft countryband som må høres, sees og oppleves.
Etter mange år som «danseband» med countryrepertoar, har bandet de to siste år også blitt et etterspurt konsertband. Danselokaler og festivalscener har fått jevnlig besøk og responsen og etterspørselen er jevnt stigende. Countryfestivalen på Skjåk er en festival hvor bandet er tilbakevendende og etterspurt.
Bandets medlemmer kommer fra flere av Trøndelags gode band, men har nå bestemt seg for HARLEKIN og countrymusikken er det som ligger hjertet nærmest.
Med kanskje to av landets beste country-vokalister, er Harlekin et band som setter spor etter seg hvor vi enn er.
HARLEKIN forsøker å oppnå et så tilnærmet amerikansk countrylydbilde som mulig, til glede for oss selv og ikke minst et danseglad og lyttende publikum.
Repertoaret er plukket fra de mest kjente amerikanske countryartister som f.eks. Eagles, Brooks and Dunn, Alan Jackson, Vince Gill, Gretchen Wilson, Shania Twain, Martina McBride osv. men også noen sjøllaga countrylåter innimellom. Ingenting er uprøvd for å tilfredsstille et kresent publikum.Les mer på deres nettsted  eller på deres facebook side


RUNE RUDBERG BAND

Rune Rudberg Band spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni - 3 juli 2016
Rune Rudberg Band spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni – 3 juli 2016

RUNE RUDBERG BAND er tilbake! Med tittel som årets danseband i 2014 og spellemannsnominasjon spilte Rune Ruberg band opp til stor stemmning på forrige festival. I år er de tilbake!
Ler mer på bandets nettside eller facebook side


CONTRAZT

Contrazt spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni - 3 juli 2016
Contrazt spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni – 3 juli 2016

CONTRAZT– hele folkets favorittdanseband. Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av 4 gullplater og for ikke å glemme 4 tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Nå skjer det igjen. Høsten 2014 ble avsluttet med innspillingen av Contrazt sitt 11 album i rekken. Plata med arbeidstittel «Hælj» er i lett gjenkjennbar i typisk Contrazt-stil. Med andre ord, nær sagt som vanlig vil du som lytter kunne høre på smektende ballader, heftige country-riff og herlig rockedriv. ”Hælj” ble lansert i mars 2015. Som om ikke det var nok var Contrazt en av deltagerne i årets Melodi Grand Prix med låta ”Heaven”.

Les mer på bandets nettside eller facebook side


BRANSON

Branson spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni - 3 juli 2016
Branson spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni – 3 juli 2016

BRANSON – Vi har gleden av å presentere Branson, et nytt og spennende norsk countryband. Bandet er satt sammen av svært rutinerte musikere, som opp gjennom årene har samarbeidet med noen av landets mest kjente countryartister.
Branson kjennetegnes blant annet av den unike fela til Olivia McPeek. Hun har bakgrunn fra Nashville, og medvirker til å gi bandet en unik sound. I tillegg har bandet naturligvis steelgitar, som er et must når country skal tolkes riktig. Bak steelen sitter Lars Egil Vågseter, en av de dyktigste på dette instrumentet i landet.

Bandet behersker alle former for countrymusikk – fra de kjente sviskene fra 70- og 80-tallet, til mer moderne country fra de siste tiårene – alt fremført med fokus på måten countrymusikk skal spilles på.

Les mer på bandets nettside eller facebook side


CALLINAZ

Callinaz spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni - 3 juli 2016
Callinaz spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni – 3 juli 2016

CALLINAZ – Bandet startet sommeren 2010 da nitten år gamle Carolina bestemte seg for å flytte hjem til Sverige og starte opp danseband. I 2010 spillte bandet 40 konserter og i 2012 hadde bandet 128 konserter og arbeidet med dette på fulltid. Siden den gangen har bandet sluppet 3 plater til gode anmeldelser og lovord.  Bandet har fått flere prestisjefylte nominasjoner og priser blant annet Guldklaven for beste sangerske og Sveriges radiopris for beste oppstartsband.

Les mer på bandets nettside eller facebook side


HOLIDAYS

Holidays Orkester spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni - 3 juli 2016
Holidays Orkester spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni – 3 juli 2016

HOLIDAYS – Orkesteret startet i 1999 og er et band som er på frammarsj på den svenske danseband scenen. Og 2014 fikk bandet til og med innbydelse til å være med på den svenske Idol innspillingen. Høsten 2014 slapp bandet sin andre plate «Allting kan hända» full av dansbare hits.

Les mer på bandets nettside eller facebook side


DÆNSEBÆNDET

Dænsebændet spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni - 3 juli 2016
Dænsebændet spiller på Ørland Country & Dansefestival 30 juni – 3 juli 2016

DÆNSEBÆNDET – Med spellemanspris i 2002 og 2014 er dette et av Norges mest populære danseband. Og i over 30 år har bandet gjestet dansearenaer rundt om i landet og gledet et stort publikum. Når Dænsebændet går på scenen får man en kveld med flott dansemusikk, perfekt lyd og en sprudlende og spilleglad gjeng på scenen.

Les mer på bandets facebook side


HUSBANDS

The Husbands, Spiller på Ørland Country & Dansefestival 2016
The Husbands spiller på Ørland Country & Dansefestival 2016

THE HUSBANDS – The Husbands, eller Husbandet som det opprinnelig heter, ble startet i 2009 i forbindelse med åpningen av Ørland kultursenter. Bandet består av musikere med meget lang fartstid på høyt nivå i Norge. Alle medlemmer er kulturskolelærere ved Ørland kulturskole. Bandet blir brukt i alle sammenhenger på kulturhuset der det er påkrevet med et band. The Husbands har i årenes løp kompet artister som: Didrik Solli Tangen, Maria Haukås Mittet, Elisabeth Andreassen, Åste & Rikke, Tor Endresen, Gatas Parlament og mange mange flere. De tar også på seg oppdrag utenfor kulturhuset og kan kompletere besetningen med både mannlige og kvinnlige vokalister. Skal du høre god musikk eller ha god musikk på dine arrangementer er The Husbands et sikkerstikk.