Fotograf: Helge Jørgensen

Ole Ivars

OLE IVARS ruller videre i sitt 47. år som band. Maken til karriere er det få andre band i Norge som kan vise til, om enn noen i det hele tatt, antall år med gjentagende suksess tatt i betraktning. Aldri har de vært mer ettertraktet enn i dag!
Les mer

presse1_annenordsti2011-2

Anne Nørdsti

Anne Nørdsti er helt i toppen av norsk dansebandelite! Denne jordnære og naturlige solstråla har en egen måte å by på seg selv og oppnå kontakt med publikum på, og ingen klarer å være uberørt når hun skrur på sjarmen.
Les mer

Rune Rudberg

Rune Rudberg

De fleste kjenner Rune Rudberg fra den kulørte presse, men glemmer hvilken musikalsk karriere han egenlig har . Etter det store gjennombruddet med Ut mot havet og nærmere 200000 solgte solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge. Og med oppfølgingsalbumet ”Vinger over Europa” fortsatte suksessen.
Les mer

o

Bøgdabråk

Vi er glade for å kunne presentere Bøgdabråk til Ørland Country & Dansefestival. Bandet er et hardtarbeidende countryrockband bestående av 5 mann fra Roan.Les mer

Steff Nevers

STEFF NEVERS ble født sommeren 1975 og vokste opp på et lite sted som heter Geithus i Modum. Interessen for musikk var stor da han var barn og begynte å spille fiolin. Fela ble lagt på hylla da de flyttet til Drammen. Da var det gitaren som gjaldt. I løpet av 2 år var det massiv øving hver dag og dette ga resultater. Innen han hadde fylt 14 år var han med i et profesjonelt metal band og ble betegnet som virtuos på gitaren.Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.