Ørland Country & Dansefestival 2. - 5 august 2018
Ørland Country & Dansefestival 2. – 5 august 2018

På Låven

For sjuende gang ønsker vi velkommen til Ørland Country & Dansefestival på Austrått.

Nytt for 2018 er at vi har flyttet festivalen til 2.- 5. august. Det vil si at vi har lyttet til dere som ønsker «en tredagers», og en festival noe senere på sommeren, og starter derfor opp festivalen på torsdag 2 august. Den største forandringen gjør vi likevel med at vi flytter scene og dansegulvet opp på LÅVEN. Dette vil by på en mer intim opplevelse og sette om mulig en enda finere ramme for festivalen. Det betyr at vi nå rigger låven, og blir der. På låven blir det fullt trøkk på låven både torsdag, fredag, lørdag, og langt inn i søndagsnatta. Det betyr også at vi kan garantere «godt og varmt vær», da hele festivalen er under tak.

Vi har sitteplasser ved bord til ca 500 personer, og likevel et stort nok dansegulv, dette blir meget bra. I tillegg vil det tradisjonelle teltet bli satt opp like ved låvebrua.

Utfordringene kan selvfølgelig bli antall besøkende, og vi selger derfor kun festivalpass som forhåndsalg. Eventuelle usolgte festivalpass og dagsbilletter blir solgt i «døra».
Campfasiliteter vil være som før.

Med et spennende festivalprogram, flotte campfasiliteter, godt miljø, god mat og drikke og ikke minst «godværsgaranti» på låven, håper vi at mange vil delta på festivalen sammen med oss.

Den vakre arenaen på Austrått Gård vil være innbydende som alltid, og klar for sommerens vakreste eventyr ved bredden av Trondheimsfjorden, med alt spennende som Austrått og Ørland kan by på. Sett av datoen og framsnakk festivalen i deres nettverk. Sjekk ut vår facebookside og hjemmeside for store og små oppdateringer. Og ikke minst……sikre deg billett ved forhåndskjøp av festivalpass.

Velkommen til festival i 2018.

Billetter
 
Du kan bare forhåndsbestille festivalpass. Vi har også ett begrenset antall på 600 stk. Fakturering for forhåndsbestilte festivalpass vil skje i februar/mars 2018. Deretter vil fakturering skje ved bestilling. Siste betalingsdag er 15 juli 2018 .
Festivalen har 18 års aldersgrense.