STEFF NEVERS ble født sommeren 1975 og vokste opp på et lite sted som heter Geithus i Modum. Interessen for musikk var stor da han var barn og begynte å spille fiolin. Fela ble lagt på hylla da de flyttet til Drammen. Da var det gitaren som gjaldt. I løpet av 2 år var det massiv øving hver dag og dette ga resultater. Innen han hadde fylt 14 år var han med i et profesjonelt metal band og ble betegnet som virtuos på gitaren. Etter årene som gikk var Steff mye brukt som studio musiker og spådd en stor karriere i en av verdens største rock magasin KERRANG som gitarist.

 

I 2002 tok Steff helomvending i musikk sjanger til fordel for Country. I 2007 dro Steff til USA for å realisere drømmene sine med å spille inn et Country album med de beste musikerene i Nashville hadde å by på. (Med bl.a musikere som har spilt inn med Garth Brooks, Alan Jackson og Toby Keith for å nevne noen). Det kritikerroste Albumet ’Closest To My Heart’ kom til verden.

 

I 2008 ble platekontrakt skrevet under og ble omtalt som tidenes største Norske debutant av Universal Music og gitt mange av de store aktørene regelrett hakeslepp. Albumet ’Closest To My Heart’ ble sluppet på markedet 23. Mars 2009 og solgte til Gull etter veldig kort tid. Plata gikk rett inn på VG lista og holdt seg der i 9 uker på rad. Og nå I 2010 blitt nominert til SPELLEMANNSPRIS for beste country album i 2009.

 

En ny platekontrakt ble signert med det Tyske Internasjonale plateselskapet AGR Records i begynnelsen av 2009 som har Tracey Lawrence, Pam Tillis og Mark Wills med på repertoaret. Albumet ’Closest To My Heart’ ble sluppet internasjonalt (som Norges første country artist) på markedet 1. mai 2009. Albumet har solgt meget godt. Og snart skal det Amerikanske markedet utforskes.

 

TOBY KEITHS Europa turnè i 2009 ble STEFF NEVERS personlig invitert til å være support. Det var ikke mangel på god ord bak scenen av TOBY og han takket STEFF flere ganger fra Scenen for en fabelaktig jobb den Norske artisten gjorde. TOBY sa han ’MÅTTE’ komme til USA. Kanskje som support for TOBY?? Hvem vet..

 

I dag er STEFF NEVERS en av de fremste country artister og gitarister i Norden og kanskje Europa.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.