Populære spellemannsvinnere fra de dype skoger. Etter lang fartstid i bransjen har Ingemars bare blitt mer og mer kjent og populære i vårt langstrakte land. Dette dansebandet har et særegent lydbilde og uttrykk som man ikke kan ta feil av. De jordnære tekstene som stort sett framføres på finnskogdialekt, understreker det naturlige og ærlige i dette rotekte bandet fra Finnskogen. Ingemars spiller drivende flott dansemusikk med sjel og rytme.

ingemars

Bandet består av fem spellemenn som spillegleden nesten tar overhånd på, og publikumskontakten er intens. Ingemars har sin egen fanklubb og en stor skare av danse -og festlystne som følger bandet landet rundt. Disse er hjertelig velkommen til Ørland, og vi gleder oss til å bli kjent
med «Ingemarsvænnene».

presse1_ingemars

Ingemars får stemningen i taket både for de som er ute på dansegulvet og de som digger i takt med musikken foran scenekanten. Stor eller liten, gammel eller ung – det spiller ingen rolle! Alle kan nemlig «væra en Ingemars-vænn»!

Vi gleder oss stort til å presentere Ingemars fra scenen på Ørland Country & Dansefestival, der de går på scenen fredag 4. juli.

Les mer på deres hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.