Ørland Country & Dansefestival 2017
Ørland Country & Dansefestival 2017

Vi ønsker for sjette gang velkommen til Ørland Country & Dansefestival på Austrått, i tiden 30. juni – 2. juli 2017. Bli med oss på en hyggelig festivalopplevelse med godt selskap, flott atmosfære og mange timer med god musikk.

Festivalen foregår på historisk grunn med adresse Austrått herregård, Ørland. Det blir det fullt trøkk både fredag og lørdag, og langt inn i søndagsnatta.

Vi vil i 2017 forsøke å få inn et noe utvidet musikkbegrep (crossover), med å forsøke en utvidelse av sjanger når det gjelder musikken, og håper at dette bli godt mottatt av våre gjester. På den måten håper vi at festivalen vil framstå som mer attraktiv til flere grupper festivaldeltagere. Det vil også bli andre forandringer, som vi vil komme tilbake til.

Med et spennende artistprogram, flotte campfasiliteter, godt miljø og god mat og drikke håper vi at mange vil komme å delta i festivalen sammen med oss. Den vakre arenaen på Austrått gård vil være innbydende som alltid, og klar for sommerens vakreste eventyr ved bredden av Trondheimsfjorden, og med alt det spennende Austrått og Ørland kan by på.

Sett av datoen, og framsnakk gjerne festivalen i deres nettverk. Send oss gjerne kommentarer og ønsker via sosiale medier, og sjekk ut vår facebookside for store og små oppdateringer.

 

Festivalen har 18 års aldersgrense.