Ørland Country & Dansefestival 30 juni - 3 juli 2016
Ørland Country & Dansefestival 30 juni – 3 juli 2016


Vi er stolte av å kunne vi ønske velkommen til Ørland Country & Dansefestival på historiske Austrått 30. juni – 3. juli 2016

Bli med på en hyggelig festivalopplevelse med hyggelig selskap, god atmosfære og mange timer med country & dansemusikk over tre dager.
Festivalen foregår på historisk grunn med adresse Austrått herregård, Ørland. Det blir det fullt trøkk på Austrått både torsdag, fredag og lørdag.
Festivalen forener countrysjangeren med dansesjangeren. Countryfolket og dansefolket har mye til felles, og festivalen dekker begge behov.
Ørland Country & Dansefestival 2016, vil om mulig fremstå som enda mer attraktiv, med et spennende artistprogram, flotte campfasiliteter, godt miljø, god mat og drikke og familiedag på dagtid lørdag.
Den vakre arenaen på Austrått gård vil være innbydende som alltid, og klar for sommerens vakreste eventyr ved bredden av Trondheimsfjorden og med alt spennende Austrått og Ørland/Bjugn kan by på.

 

Festivalcamp
Vår festivalcamp består av en voksen, en ungdom og en Truck Camp. Nytt av året er at vi i samarbeid med Austrått camping & Motel tilbyr en Stillecamp med nyrenoverte fasiliteter.  Se vårt campkart, eller festivalcampsiden for mer informasjon Vi tilbyr gode sanitærforhold og legger alt til rette for en hyggelig festivalopplevelse. Festivalen ligger idyllisk til i flotte naturomgivelser med Austråttborgen som nærmeste nabo, ytterst i Trondheimsfjorden. Det blir flere serveringssteder for mat og øl/vin. Ønsker du å reservere campingplass? Bestill i dag! Sikre deg din drømmeplass.

 

Sett av datoen, og framsnakk festivalen i deres nettverk. Send oss gjerne kommentarer og ønsker via sosiale medier, sjekk ut vår facebookside for små og store oppdateringer.
Festivalen har 18 års aldersgrense.

 

 


Vår utmerkede samarbeidspartner, Norled, kjører nattferge med retur fra Brekstad til Valset kl 0300 natt til lørdag og natt til søndag. Så nå kan alle fra "andre siden" ta en tur over for en flott festival.
NORLED

Ferjetilbud

Vår utmerkede samarbeidspartner, Norled, kjører nattferge med retur fra Brekstad til Valset kl 0300 natt til lørdag og natt til søndag. Så nå kan alle fra «andre siden» ta en tur over for en flott festival.

 


i51331207-_szw1280h1280_-jpg
Villaen

Overnatting med frokost på Villaen

Vi tilbyr overnatting i Villaen, 2. etg over sekretariatet. Fire rom er tilgjengelig med to rom a fire senger og to rom a fem senger. Felles fellesrom for alle fire rom. Herre og damedusj eksklusivt for overnattingsgjestene, samt toalett i Villaen.

Les mer


Frokost
Frokost

Gratis Frokost

Vi inviterer alle som forhåndsbestiller, og betaler billetter med camp innen 1 juni, på gratis frokost hver dag under festivalen

Countrydag
Countrydag

Familiens Countrydag

Lørdag 1. juli inviterer vi hele familien til Familiens countrydag med allsang og aktiviteter for hele familien. Mer info kommer.