ocdf2015wallpaper2
Vi er stolte av å kunne vi ønske velkommen til Ørland Country & Dansefestival på historiske Austrått 2.- 5. juli 2015
Bli med på en hyggelig festivalopplevelse med hyggelig selskap, god atmosfære og mange timer med country & dansemusikk over tre dager.
Festivalen foregår på historisk grunn med adresse Austrått herregård, Ørland. Det blir det fullt trøkk på Austrått både torsdag, fredag og lørdag.
Festivalen forener countrysjangeren med dansesjangeren. Countryfolket og dansefolket har mye til felles, og festivalen dekker begge behov.
Ørland Country & Dansefestival 2015, vil om mulig fremstå som enda mer attraktiv, med et spennende artistprogram, flotte campfasiliteter, godt miljø, god mat og drikke og familiedag på dagtid lørdag.
Den vakre arenaen på Austrått gård vil være innbydende som alltid, og klar for sommerens vakreste eventyr ved bredden av Trondheimsfjorden og med alt spennende Austrått og Ørland/Bjugn kan by på.

 

Festivalcamp
Vår festivalcamp består av en voksen, en ungdom og en Truck Camp. Nytt av året er at vi i sammarbeid med Austrått camping tilbyr en Stillecamp. Mer informasjon om denne vil komme etterhvert. Se vårt campkart, eller festivalcampsiden for mer informasjon Vi tilbyr gode sanitærforhold og legger alt til rette for en hyggelig festivalopplevelse. Festivalen ligger idyllisk til i flotte naturomgivelser med Austråttborgen som nærmeste nabo, ytterst i Trondheimsfjorden. Det blir flere serveringssteder for mat og øl/vin. Ønsker du å reservere campingplass? Bestill i dag! Sikre deg din drømmeplass.

 

Sett av datoen, og framsnakk festivalen i deres nettverk. Send oss gjerne kommentarer og ønsker via sosiale medier, sjekk ut vår facebookside for små og store oppdateringer.
Festivalen har 18 års aldersgrense.

 


394646_10150977677572770_2008303948_n
Familiens Countrydag

Lørdag 4. juli inviterer vi hele familien til Familiens countrydag med allsang og aktiviteter for hele familien. Vi åpner kl 12 og holder på til kl 18. The husbands sammen med solist Astrid Mjøen vil stå for musikken under Familiedagen og Allsang på Austrått. Les mer

våruller
Festivalkjøkken

Vi er stolte av å presentere vårt festivalkjøkken for Ørland Country & Dansefestival. Vårt mål er å servere nydelige retter av god kvalitet til en rimelig pris. Les mer

 


mfytteroingen2

Ekstra fergeturer

I samarbeide med Norled informerer vi nå om at det blir satt opp ekstra returferge fra Brekstad til Valset, både natt til lørdag og natt til søndag kl 0300. Vi besørger transport fra fergene og til festivalplassen ved alle ankomster til Brekstad fra kl 1730, fredag og lørdag og retur fra festivalplassen etter kl 02330 for å rekke ekstraferger.


Layout 1Årets Festivalplakat

Vi er stolte over å presentere årets festivalplakat Les Mer

 

 

 

 


Stillecamp Austrått campingStillecamp

Vi har inngått en avtale med Austrått Camping & Motell, om eksklusiv bruk som «stillecamp» i tiden 2.-5. juli. De kan tilby plass for vogner med og uten strøm,  hytter med tre og fire sengeplasser.  Motellrom med og uten kjøkken, og  to sengeplasser . Samt motellrom med fem sengeplasser. Les Mer

 

 


i51331207-_szw1280h1280_-jpg
Villaen

Overnatting med frokost på Villaen

Vi tilbyr overnatting i Villaen, 2. etg over sekretariatet. Fire rom er tilgjengelig med to rom a fire senger og to rom a fem senger. Felles fellesrom for alle fire rom. Herre og damedusj eksklusivt for overnattingsgjestene, samt toalett i Villaen.

Les mer

 

 

 


Frokost
Frokost

Gratis Frokost

Vi inviterer alle som forhåndsbestiller, og betaler billetter med camp innen 22 juni, på gratis frokost hver dag under festivalen