Det hele startet med at Gunnar(bass), etter mange års opphold med å spille i band, fikk lyst til å starte et band innen countrysjangeren. Han søkte etter noen å spille sammen med, og etter kort tid fikk han kontakt med Ann-Kristin(vokal). Nesten samtidig begynte en ny medarbeider der Ann-Kristin jobber, og det viste seg at Tore(kompgitar) var en habil gitarist. Dermed var kompgitaristen i bandet et faktum. Så var det søken etter en sologitarist og en trommis da. Aktivt søk blant venner og kjente, søk på Facebook og annonsering ga etter hvert resultater. Etter prøvespilling med flere fant vi egnet sologitarist(Ingvar) og trommis(Øyvind), og besetningen i Nashboots ble slik du ser den på bildet. I medio juli 2011 byttet bandet trommis (Magne Eggen), noe bandet er meget godt fornøyd med.
Bandets medlemmer kommer fra Midtre – Gauldal, Melhus og Orkdal. Alle bandmedlemmene har vært med i flere band tidligere, og representerer til sammen mange års sceneerfaring. Dette kom godt med da repertoaret skulle settes sammen. En blandet og samlet erfaring fra tider med hardrock, danseband, gammeldans, pop og country gjorde sitt til at Nashboots i dag spiller musikk i grenselandet mellom country og countryrock. Bandets egen sound har vi kalt ”Nashbootstrøkk”, og musikken er først og fremst ment å være god dansemusikk.
Bandet spiller låter fra kjente artister samt noen selvlagde låter. Etter 2 mnd. øving og samspill ble det spilt inn en demo-CD i Spiren Studio. CD’n har fått god mottakelse. Nashboots påtar seg spillejobber på fester, runde dager, bryllup og festivaler osv.

httpv://www.youtube.com/watch?v=VXdLtEJNE2M

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.