Velkommen til Ørland Country & Dansefestival 3. – 6. juli 2014 på historiske Austrått. Bli med på en hyggelig festivalopplevelse med hyggelig selskap, god atmosfære og nesten 30 timer med country & dansemusikk over tre dager. 

Festivalen foregår på historisk grunn med adresse Austrått herregård, Ørland. Det blir det fullt trøkk på Austrått både torsdag, fredag og lørdag.

Festivalen forener countrysjangeren med dansesjangeren. Countryfolket og dansefolket har mye til felles, og festivalen dekker begge behov.

Ørland Country & Dansefestival, 3.- 6. juli 2014, vil om mulig fremstå som enda mer attraktiv, med et spennende artistprogram, flotte campfasiliteter, godt miljø, god mat og drikke og familiedag på dagtid lørdag.

Den vakre arenaen på Austrått gård vil i 2014 være innbydende som alltid, og klar for sommerens vakreste eventyr ved bredden av Trondheimsfjorden og med alt spennende Austrått og Ørland/Bjugn kan by på.


Festivalcamp
Vår festivalcamp består av en voksen, en ungdom og en Truck Camp. Vi tilbyr gode sanitærforhold og legger alt til rette for en hyggelig festivalopplevelse. Festivalen ligger idyllisk til i flotte naturomgivelser med Austråttborgen som nærmeste nabo, ytterst i Trondheimsfjorden. Det blir flere serveringssteder for mat og øl/vin. Ønsker du å reservere campingplass? Bestill i dag! Sikre deg din drømmeplass.

Festivalen har 18 års aldersgrense.


Truck camp

Nytt i år: Egen Trucker camp! Dette er for deg med stor bil og lyst på festival. Vi har satt av et eget område og NLF Fosentreffet 2014 er lagt til årets Country & Dansefestival. Dette blir morro!
Les Mer


Allsang på Austrått

Under familiens Countrydag, lørdag 05. juli, vil The Husbands med lokale forsangere lede oss gjennom følgende sangliste. Tekstene vil bli utlevert på stedet. Vi oppfordrer alle sangglade til å møte opp for en flott allsang på Austrått.
Les Mer


Ekstraferje

Sammen med vår samarbeidspartner NORLED setter vi opp ekstra avgang fra Brekstad til Valset natt til lørdag 5. juli, og natt til søndag 6. juli, kl 0300.
Busstransport fra Brekstad ferjekai til festivalområdet ved alle ferjeankomster fra kl 1800 og retur til ekstra avgang kl 0300.
Les Mer


Bo på hotelll?

Lyst til å bo på hotell under festivalen? Vår samarbeidsparter Ørland Kysthotell har laget et flott tilbud til deg.Les Mer


ufo-fosen2

UFO spiller på Ørland Country & Dansefestival!

Vi gleder oss stort til å la oss underholde av UFO på Ørland Country & Dansefestival. UFOer fra Bjugn på Fosenhalvøya. Bandet har eksistert siden 1968, og har dermed 45-års jubileum i år!

Les Mer


ingemars2
Ingemars

Ingemars til Ørland Country & Dansefestival!

Vi gleder oss stort til å presentere Ingemars fra scenen på Ørland Country & Dansefestival, der de går på scenen fredag 4. juli.

 

 

 

Les mer


Pegasus
Pegasus

Pegasus!

Med stor glede presenterer vi Pegasus! Et band med godt humør, latter og kjente låter. Bandet spiller både fredag 4. og lørdag 5. juli.

 

 

 

Les mer


Bjørns orkester
Bjørns orkester

Bjørns Orkester til Ørland Country & Dansefestival!

Vi gleder oss til å presentere, Møre og Romsdals store dansebandcowboyer, Bjørns Orkester! Bandet går på senen lørdag 5. juli.

 

 

Les mer


Contrazt
Contrazt

Contrazt til Ørland!

Vi gleder oss, og er glade for å kunne presentere Contrazt for dere, under Ørland Country & Dansefestival 2014

 

 

 

Les mer


PK & DanseFolket
PK og DanseFolket

PK og DanseFolket kommer til Ørland Country & Dansefestival!

Ørland Country & Dansefestival ser fram til å presentere PK & DanseFolket på Austrått under festivalen, hvor de går på scenen fredag 4. juli.

 

Les mer

 

 


i51331207-_szw1280h1280_-jpg
Villaen

Overnatting med frokost på Villaen

Vi kan nå tilby overnatting i Villaen, 2. etg over sekretariatet. Fire rom er tilgjengelig med to rom a fire senger og to rom a fem senger. Felles fellesrom for alle fire rom. Herre og damedusj eksklusivt for overnattingsgjestene, samt toalett i Villaen.

Les mer

 

 

 


Frokost
Frokost

Gratis Frokost

Alle som har betalt billetter med camp innen 24 juni, inviteres på gratis frokost hver dag under festivalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.