Ørland Country & Dansefestival, 4 – 7 juli 2013.

Velkommen til Ørland Country & Dansefestival 4 – 7 juli 2013 på historiske Austrått. Bli med på nesten 30 timer med country & dansemusikk over tre dager. 
Festivalen vil foregå på historisk grunn med adresse Austrått herregård, Ørland. I år blir det fullt trøkk på Austrått både torsdag, fredag og lørdag.

Festivalen vil forsøke å forene countrysjangeren med dansesjangeren. Vi tror at countryfolket og dansefolket har mye tilfelles, og vil ha en festival som dekker begge behov.

Ørland Country & Dansefestival, 4-7 juli 2013, vil om mulig fremstå som enda mer attraktiv, med et spennende artistprogram, med flotte campfasiliteter, godt miljø, god mat og drikke og et videreutviklet konsept for familiedagen på dagtid lørdag.

Den vakre arenaen på Austrått gård vil i 2013 være innbydende som alltid, og klar for sommerens vakreste eventyr ved bredden av Trondheimsfjorden og med alt det spennende Austrått og Ørland/Bjugn kan by på.


Festivalcamp
Vår festivalcamp består av en voksen og en ungdoms camp. Vi tilbyr gode sanitærforhold og legger alt til rette for en hyggelig festivalopplevelse. Festivalen ligger idyllisk til i flotte naturomgivelser med Austråttborgen som nærmeste nabo, ytterst i Trondheimsfjorden. Det blir flere serveringssteder for mat og øl/vin. Ønsker du å reservere campingplass? Ta kontakt og vi ordner dette.

Festivalen har 18 års aldersgrense.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.