Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers spiller på Ørland Country & Dansefestival 2-5 august 2018
Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers spiller på Ørland Country & Dansefestival 2-5 august 2018

Ørland country & Dansefestival er stolte over å kunne presentere Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers som første band.

Etter to år med utstrakt turnering på kryss og tvers i Norge, takket Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers for seg og reiste hjem til Sticklesbergen i Minnesota. Det var det kyr som skulle melkes, barn som trengte nye sko og generelt forsmådde koner og kjærester.
Det var uvisst om, og eventuelt når Norsk-Amerikanerne ville vende tilbake til gamlelandet. Men når sant skal sies, er ikke akkurat Sticklesbergen noen pulserende kulturmetropol full av spennende sanseinntrykk. Det er flatt, monotont og for det meste bebodd av kyr, så det tok ikke lang tid før det begynte å rykke i taktføtter og banjofingre igjen. Og etter å ha spilt i gravølet til radioprogammet Lønsj i NRK P1, hvor bandet i sin tid ble oppdaget, bestemte gutta seg for at det var pause nok.

I sommer legger de ut igjen, med nye og gamle Norske klassikere i bagasjen. I velkjent drivende Country og bluegrass-stil hyller de vårt nasjonale pop og rock-arvesølv på den måten bare CR&TSR kan.

Imponerende presise oversettelser og fremragende musikalske arrangementer, samt en særdeles velutviklet showmanship og humoristisk sans, gjør en aften med Rackstead & co til en countryopplevelse langt utenom det vanlige. En herlig blanding av skjemt og moro, og blodig musikalsk alvor. Blås støvet av cowboyhatten og tving labbene ned i bootsene, og ta turen når Charlie Rackstead & The Sticklesbergen comes to town.

You won’t regret it!